Cesnakové pagáče bez múky: Chuťovku, s ktorou môžete zhrešiť kedykoľvek a zamilujete si ju hneď po prvom zahryznutí

Dali by ste si niečo pod zub pri nedeľnom filme, ale kalórie vám naháňajú strach? S týmto receptom si budete môcť svoj obľúbený film vychutnať bez výčitiek a bez prebytočnej múky. Okrem toho je jeho príprava extrémne rýchla a jednoduchá. Ak som vás zaujala, tak pokračujte ďalej v čítaní receptu a v prípade, že ste sa ho rozhodli vyskúšať, sa nebojte pochváliť v komentároch.

cesnak1
ripost.hu

Budeme potrebovať:

1 hrnček mandľovej múky

1/3 hrnčeka kokosovej múky

3/4 strúhaného parmezánu

2 KL prášku do pečiva

6 strúčikov cesnaku

1 PL sušenej petržlenovej vňate

6 vajíčok

1/3 hrnčeka kokosového oleja

Postup:

Rúru predhrejeme na 200°C a plech vyložíme papierom na pečenie. Vo veľkej miske zmiešame kokosovú a mandľovú múku, prášok do pečiva, parmezán a sušenú petržlenovú vňať.

cesnak3
skinnytaste.com

V menšej miske vymiešame vajíčka s kokosovým olejom a pridáme najemno nasekaný cesnak. Túto hmotu pridáme do sypkej zmesi, vymiešame a necháme 2-3 minúty odstáť.

Pomocou polievkovej lyžice vytvoríme kopčeky na plechu, ktoré následne rozpučíme. Podľa chuti ich môžeme posypať parmezánom.

cesnak4
skinnytaste.com

Cesnakovo-syrové pagáče pečieme dozlatista, približne 15-20 minút. Dobrú chuť.

Pozri tiež: Fantastické karfiolové pagáče z formy na muffiny: Rýchlovka po zub, ktorou vždy ohúrite svoju rodinu a priateľov

Zdroj: babskeveci.sk (Bianka Pontyová), ripost.hu

Zadajte Váš e-mail, a my Vám pošleme elektronickú knihu ZDARMA!

Viac rýchlych a netradičných receptov nájdete TU.


Komentáre

komentárov