Domáci Pribináčik: Ak ho raz skúsite, už ho nikdy v obchode nekúpite


Dobrých receptov nie je nikdy dosť. Po tom, ako sme vám priniesli recept na domáci termix, ukážeme si ďalší skvelý recept na domáci Pribináčik.

Potrebujeme:

500g bieleho jogurtu

1/3 šálky kyslej smotany

1/2 šálky hnedého cukru

1 polievkovú lyžicu želatíny

1/2 vanilkového cukru

Postup:

Pripravíme si želatínu, podľa inštrukcií, ktoré nájdeme na obale. Necháme ju napučať a zohrejeme, no neprivedieme do bodu varu.

Jogurt si zmiešame s kyslou smotanou a cukrom. Mixérom zmes miešame približne 3 minúty a pridáme hotovú želatínu. Zmes znovu dôkladne premiešame.

Pribináčik prelejeme do misy a necháme ho vytuhnúť v chladničke.

Vychladený Pribináčik môžeme dochutiť podľa vlastnej chuti napríklad nastrúhaním čokolády či pridaním orechov.

domaci-pribinacik
rukimam.ru

Dobrú chuť!

Viac rýchlych a netradičných receptov nájdete TU.


Komentáre

komentárov

'); // za telo článku vlož sitelement zónu //content_block.insertAdjacentHTML('afterend',''); // zavolaj sitelement async script //(function(d, t) { var g = d.createElement(t), s = d.getElementsByTagName(t)[0]; g.src = 'https://ad.sitelement.sk/www/delivery/asyncjs.php'; s.parentNode.insertBefore(g, s);}(document, 'script')); }]); _adform.push([vastOrPmpId+'.pmp.success', function() { // použi na testovanie //console.log('great success!'); }]); _adform.push([vastOrPmpId+ '.ad.ready', function() { // použi na testovanie //console.log('ad is ready'); }]); })(window, document, (Adform = window.Adform || {}));