Karamelový krém bez varenia: Pripravíte ho rýchlo a je vhodný ako plnka do takmer všetkých koláčov a zákuskov

Lucia Mužlová

Toto je jeden rýchly recept, ktorý je podľa mňa naozaj úžasný. Karamelový krém. Najlepšie je, že sa hodí na viac koláčov a zákuskov, takže ho pri pečení môžete použiť viackrát a na viac koláčikov. Pečiete na Vianoce? Tak sa inšpirujte týmto receptom a ozvláštnite nejaký svoj tradičný recept.

krem1
zhenskiy-sait.ru

Budete potrebovať:

1 karamelové salko

250 gramov masla

Postup:

Maslo si vyberieme z chladničky a necháme ho, nech dosiahne izbovú teplotu. Presne tak isto postupujeme aj s plechovkou salka. Nemôžu byť úplne studené.

krem2
zhenskiy-sait.ru

Maslo si hodíme do misky, kde ho pomocou mixéru vyšľaháme na penu. Po častiach pridávame karamelové salko.

krem3
zhenskiy-sait.ru

Keď sa tieto dve hmoty spoja, vznikne úžasný karamelový krém.

krem5
zhenskiy-sait.ru

Šikovné však? Potom už stačí krém navrstviť na cupcake alebo ho jednoducho pekne uhlaďte na čokoládové cesto a posypte nastrúhanou čokoládou. Fantázii sa medze nekladú.

krem6
zhenskiy-sait.ru

zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.), zhenskiy-sait.ru

Najnovšie články