Každý deň som začala konzumovať tieto 2 zázračné prísady. Keď zistíte dôvod, urobíte to okamžite tiež!

Monizz

Milujeme kávu a považujeme ju za životabudič. Lenže z kávy sa dá urobiť viac, pokiaľ viete ako. Stačí do nej pridať lyžičku tejto voňavej zmesi a dosiahnete nielen prebudenie, ale aj naštartovanie metabolizmu na plné obrátky. Cez deň budete výkonnejší a veci vám pôjdu od ruky. Nehovoriac o kilách, ktoré môžu začať padať ako hnilé hrušky.

Článok pokračuje pod videom ↓
pixabay.com

Ranný spaľovač

Všetko, čo je potrebné urobiť, je zmiešať si tri ingrediencie. Naštartujete sa, schudnete a okrem toho zmiznú potenciálne zažívacie ťažkosti. Pripravte si:

¼ šálky kokosového oleja

½ ČL medu

1 ČL škorice

1 ČL kakaa

Všetko spolu zmiešajte tak, aby vám vznikla kašovitá zmes. Olej neroztápajte, nechajte ingrediencie, aby sa doňho doslova vsiakli. Všetko dajte do uzatvárateľnej sklenej nádoby a odložte do chladničky. Každý deň si dávajte z tejto zmesky kávovú lyžičku do šálky kávy a uvidíte, ako rýchlo sa veci začnú meniť. Vedomie, že takáto drobnosť vám môže pomôcť, si utvrďte aj účinkami jednotlivých zložiek.

pixabay.com

Kokosový olej používajúci sa v kuchyni a potravinárskom priemysle nepoškodzuje postavu a pocit sýtosti vám dodá až na celých 5 hodín! Okrem toho obsahuje užitočné tuky, ktoré pomáhajú lepšiemu mysleniu, ozdravujú mozog a zaručia vám, že cez nebudete „prispatí“.

pixabay.com

Med urýchľuje metabolizmus, prirodzene lieči infekcie a zárodky v tele, regeneruje tkanivá, má protizápalové, baktericídne, ale aj tonické účinky. Je vynikajúcou náhradou klasických cukrov. Ak si ním začnete sladiť kávu namiesto trstinového alebo bieleho cukru, zaručene dostanete do tela menej škodlivín.

Škorica je zasa jednou z tých voňavých korenín, ktoré prispievajú k lepšiemu tráveniu, prirodzenej dezinfekcii tráviaceho traktu, ale aj zrýchleniu metabolizmu a procesov s ním súvisiacich. Pomáha znižovať hladinu cukru v krvi a podporuje rýchly rozpad tukov.

pixabay.com

Kakao je zložka, ktorú si do zmesi pridať môžete, ale aj nemusíte. Ide skôr o dochucovadlo ako o užitočnú ingredienciu. Čo však ešte neznamená, že kakao nemá užitočné vlastnosti. Ak ním však nepohrdnete a pridáte ho do kávy, uvidíte, akú úžasnú chuť dostanete! Zrazu bude pitie kávy celkom novým rozmerom a spoznáte iné dimenzie.

Ak ste už niekedy ochutnali tzv. moccacino, potom viete, o čom je reč. Ak nie a nie ste si istí, či zmes kakaom ochutiť alebo nie, vyskúšate si najbližšie v kaviarni objednať jedinečné mocchacino. Obyčajné cappuccino s kakaom prebudí všetky vaše zmysly. Vyskúšate? Dajte nám vedieť v komentároch.

pixabay.com

Pozri aj: 9 vecí, o ktorých vám 90% mužov nikdy nepovie. Najviac ma zarazil bod č. 5

zdroj: babskeveci.sk (M)

Najnovšie články