Tajomstvo dlhého a zdravého života konečne odhalené. Bulharský liečiteľ a profesor povedal pravdu o dlhovekosti, ktorá šokovala milióny ľudí po celom svete!

Mary

Hristo Mermerksi, slávny bulharský liečiteľ a profesor, odhalil pravdu o tom, ako dosiahnuť dlhovekosť a zdravý život. Tvrdí, že hlavným tajomstvom je správna výživa a zdravý prístup k výberu potravín, ktoré denne konzumujeme.

Článok pokračuje pod videom ↓
život 1
sovkusom.ru

Profesor Mermerski svoj život zasvätil štúdiu zákonom genetiky a napísal veľa kníh, v ktorých odhalil tajomstvo dlhovekosti, starnutia, chudnutia a o hodnote zdravej výživy, ktorú mnoho z nás podceňuje a zanedbáva.

Prinášame vám niekoľko informácií, pri ktorých prehodnotíte svoj názor na zdravú výživu a dlhý život bez vážnych zdravotných komplikácií.

Staroba

život 2
sovkusom.ru

Podľa vedcov z celého sveta sa môže považovať staroba za chorobu, ktorú si vyvoláva človek sám jedením zlých nezdravých potravín. Až 70% úmrtí je spôsobených nedbalým prístupom k výberu potravín. V dnešnej dobe sú bežné ochorenia ako cukrovka, vredy, srdcový infarkt, mŕtvica či rakovina, ktoré sú spôsobené práve zlou stravou.

Ako proces starnutia spomaliť?

život 3
sovkusom.ru

V skutočnosti spomaliť proces starnutia dokážeme a šanca je úplne reálna. Ak chcete starnutie spomaliť, je potrebné, aby ste dodržiavali určité pravidlá. Hlavné pravidlo, na ktoré by ste nemali zabúdať – musíte jesť zdravo, ale zároveň to, čo vám chutí. Profesor Mermerski určil rad produktov, ktoré sú skutočne schopné spomaliť proces starnutia. Sú to ovocie, zelenina, mlieko, jogurt a víno.

Tento zoznam je naviac prospešný aj čo sa týka chudnutia. Jogurt totiž do nášho tela prináša veľké množstvo živín, do ktorých patria aj potrebné bielkoviny. Dokáže zastaviť rozvoj osteoporózy, ale aj predísť rakovine žalúdka a hrubého čreva.

Víno je pre naše telo tiež veľkým prínosom. Je dokázané, že ľudia, ktorí požívajú kvalitné víno v malom množstve, žijú v priemere o 10 rokov dlhšie ako tí, ktorí odmietajú víno piť.

Očista tela a jednoduché chudnutie

život 4
sovkusom.ru

Ak sa snažíte schudnúť, ale chcete si udržať konzumáciu zdravej stravy bez obmedzenia, vyskúšajte tento recept na vynikajúci sladký dezert, ktorý si doprajete bez výčitiek.

Budete potrebovať:

500 g bieleho jogurtu

1 polievkovú lyžicu medu

1 polievkovú lyžicu jablčného octu

1 čajovú lyžičku škorice

40 kvapiek 30% tinktúry propolisu.

Do tohoto receptu si kľudne môžete pridať hrsť orechov, čučoriedok alebo štvrť banánu.

Profesor Mermerski odporúča jesť dve polievkové lyžice bieleho jogurtu každé dve hodiny po dobu dvadsiatich dní. Tvrdí, že na výsledok nebudete čakať dlho. Už po dvadsiatich dňoch sa budete cítiť chudší, ľahší a objem vášho tela sa viditeľne zníži.

Kozmetické výrobky

život 5
sovkusom.ru

Ak ste ešte nepočuli o priaznivých účinkoch cesnaku a mrkvy, určite pokračujte v čítaní. Experiment, ktorý práve bulharský liečiteľ Mermerski urobil, ukázal, že cesnak má priam magické vlastnosti. Vzal pohár vody, do ktorého umiestnil 80 choroboplodných mikroorganizmov a následne do pohára vložil cesnak. Už počas niekoľkých hodín zistil, že choroboplodné zárodky bez stopy zmizli.

Propolis tiež zabíja mnohé patogény, ktoré sa okolo nás bežne vyskytujú. Je považovaný za účinný liek proti chrípke, pri zápale žalúdka, cukrovky, ale aj rakovine. Nalejte si do pohára 50 ml vody a pridajte 20-30 kvapiek propolisu. Keď budete túto zmes piť 2-krát denne, váš organizmus sa očistí od všetkých baktérií a škodlivých látok.

Ak chcete mať zdravé a krásne vlasy, nechty a pokožku, vyskúšajte tento recept priamo od profesora Mermerskiho. Zmiešajte v sklenenej nádobe, vlašské orechy, med, sušené marhule, hrozienka a citrón. Túto zmes jedzte každý deň aspoň tri polievkové lyžice.

Toxíny v potravinách

Život 6
sovkusom.ru

O chemických latkách, ktoré sa pridávajú do potravín, vieme už takmer všetci. Výrobky, ktoré si denne kupujeme, nás lákajú najmä príjemnou vôňou a bohatou chuťou. Vo vysokých koncentráciách však môže takéto jedlo spôsobiť až smrť. Dusičnan sodný a dusitan sú najčastejšou príčinou úmrtí vašej krásy, zdravia a mladosti.

S pomocou týchto chemikálií výrobcovia predlžujú trvanlivosť mäsa a bránia rozvoju botulotoxínu v konzervovaných potravinách. Chemikálie a celkovo chémiu môžeme najčastejšie nájsť v salámach, párkoch, klobáse, slanine a konzervách.

Najnebezpečnejšie látky sú však tie, ktoré sú používané proti žltnutiu oleja na prípravu zemiakových lupienkov. Sú to práve butylhydroxytoluén a butylát hydroxyanizol. Najčastejšie sú používané vo výrobkoch, ktoré sú najobľúbenejšie u detí: žuvačky, koláče, cukrovinky a zemiakové lupienky. Tieto chemické látky môžu spôsobovať alergické reakcie, ale aj rakovinu.

Biely jed

život 7
sovkusom.ru

Takto nazývame nie len cukor, ale aj soľ. Všetci samozrejme dobre vieme, že bez soli sa jednoducho variť nedá. Mali by ste však myslieť na to, že konzumácia príliš presolených jedál môže zapríčiniť zdravotné ťažkosti s obličkami. Naopak, zasa príliš sladké jedlá, cukrovinky či nápoje, zvyšujú riziko vzniku akné a problémy so zubami, ktoré pri zanedbaní často vedú až k operačným zákrokom.

Zákony dlhovekosti

*Zjedzte iba toľko kalórií, ktoré ste schopní minúť.

*Skúste zjesť aspoň jedno jablko každý deň.

*Pre dobré fungovanie organizmu je dôležitý pitný režim, ktorý si určite skúste obohatiť o bylinné čaje a vodu, ktorú získate z roztopeného ľadu.

*Dbajte na svoj kvalitný spánok.

*Snažte sa chodiť viac. Denne sa odporúča sa nachodiť aspoň desať kilometrov.

*Rozprávajte sa so svojimi priateľmi, bavte sa, viac sa smejte a neodmietajte sex.

*Posledná vec, ale zároveň veľmi dôležitá, je vzdať sa myšlienok na starobu, na zlú životosprávu, na obezitu a v neposlednom rade aj na nezdravé jedlá.

Každý sme strojcom svojho šťastie a to isté platí aj pri vytváraní si plnohodnotného a zdravého života. Či už uznávate zdravú výživu alebo nie, mali by ste dbať na to, že vysoké percento chorôb je spôsobených práve nesprávnou stravou a zlou životosprávou. Dajte nám vedieť, ako bojujete proti starnutiu vy.

Pozri aj: Toto je jediná vec, ktorá zabíja plesne, baktérie a vírusy v rovnakom čase. Keď som ju objavila, okamžite som ju začala používať

zdroj: babskeveci.sk (Marianna), sovkusom.ru

Najnovšie články