Zabudnite na obyčajné sendviče. Keď vyskúšate tento recept, nebudete už chcieť nič iné


Mnoho z nás si na večeru pripravuje obložené chlebíky, a teda sendviče. Tento recept vám poskytne inšpiráciu na geniálnu večeru , ktorú pripravíte za pár minút. Stačí, ak naplníte bochník čímkoľvek, čo máte radi a výsledok bude vždy stáť za to.

Budete potrebovať:

okrúhly bochník chleba

majonéza alebo kyslá smotana

1 cibuľa

horčica

kečup

saláma

šunka, poprípade slaninka

tvrdý syr

čínska kapusta

paradajky

paprika

Postup:

Z bochníka najskôr odrežeme vrchnú časť a vydlabeme vnútro. Striedku si odložíme bokom, pretože ju ešte budeme potrebovať.

bochnik1
sovkusom.ru

Na spodok naukladáme salámu a pridáme majonézu, kyslú smotanu, či syr v črievku. Pomocou lyžice majonézu roztrieme.

bochnik2
sovkusom.ru

Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu.

bochnik3
sovkusom.ru

Ďalej pridáme striedku, ktorú rozmrvíme po celom povrchu. Potrieme ju horčicou.

bochnik4
sovkusom.ru

Tí, ktorí majú radi pikantnú chuť, môžu pridať chilli papričky. Mäsožravci pridajú šunku alebo slaninku.

bochnik5
sovkusom.ru

Ďalšia vrstva je kečup a hneď za ním čínska kapusta.

bochnik6
sovkusom.ru

V ďalšej vrstve pridáme nakrájané paradajky a tvrdý syr.

bochnik7
sovkusom.ru

Na záver ešte pridáme šunku a kečup, horčicu, alebo majonézu.

bochnik8
sovkusom.ru

Bochník zakryjeme vrchnou časťou a zabalíme do alobalu. Pečieme na 150 stupňoch približne 30 minút.

bochnik9
sovkusom.ru

Nakrájame a môžeme podávať. Dobrú chuť.

bochnik10
sovkusom.ru

zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.), sovkusom.ru

Zadajte Váš e-mail, a my Vám pošleme elektronickú knihu ZDARMA!

Viac rýchlych a netradičných receptov nájdete TU.


Komentáre

komentárov